Tigru indochinez

گربه سانان حیواناتی درنده مهاجم و شکارچی هستند که در سرتاسر کره زمین گونه های زیادی از این حیوان شناسایی شده اند. ببر در دسته همین گربه سانان قرار دارد و خود او نیز به گونه‌ های متعددی تقسیم می شود. یکی از گونه های ببر، ببر هندوچین می باشد که به خاطر جثه و ویژگی های ظاهری اش از دیگر گونه های ببر متمایز می شود. در ادامه این مطلب به بررسی خصوصیات و معرفی این حیوان می پردازیم.

ببر هندوچین چیست؟

ببر هندوچین چیست؟

ببر هندوچین ویکی پدیا گفته شده که جانوری در راسته گربه سانان می باشد که نام علمی آن Panthera tigris tigris است. به این گونه جانور ببر کربت هم گفته می شود. از خصوصیات ظاهری این جانور که آن را از دیگر گونه ‌های ببر متمایز می ‌کند این است که وزن نرهای آن حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم و وزن ببرهای ماده حدود ۱۰۰ تا ۱۳۰ کیلوگرم محاسبه شده است. از نظر جثه کمی کوچکتر از ببر های بنگال هستند و پوست بدن آنها تیره تر می باشد. به خاطر وجود خال های سیاه در سرتاسر پوست بدنش یک گونه بی همتا در میان دیگر گونه ها شناخته می شود. این جانور علاقه زیادی به آب و شنا دارد و معمولاً در نزدیکی آب زندگی می کند. حتی در مواردی مشاهده شده که طعمه خود را پس از شکار در نزدیکی آب نگه می دارد.

ببر هندوچین کجا زندگی می کند؟

ببر هندوچین گونه ای زیبا و منحصر به فرد از حیوان ببر است که زیستگاه آن ها بیشتر در نواحی طبیعی و جنگل های کوهستانی می باشد. همچنین آنها معمولاً در مجاورت و در نزدیکی آب و برکه زندگی می کنند چرا که علاقه زیادی به آب بازی و شنا کردن دارند. تمامی گونه های این حیوان در محدوده کشورهای چین، میانمار، تایلند، کامبوج و ویتنام شناسایی شده‌اند.

عکس ببر هندوچین را در کجا مشاهده کنیم؟

ببر هندوچین با ویژگی های ظاهری زیبا و منحصر به فرد خود متاسفانه گونه‌‌ای کمیاب و در حال انقراض می باشد. به همین خاطر مورد توجه زیست شناسان و علاقه مندان به محیط زیست قرار دارد. از این ببر زیبا عکس های متعددی توسط مستندسازان حیات وحش به ثبت رسیده است و بسیاری از این عکس ها در نشریات و وبسایت های متعدد گوگل منتشر شده‌اند. بنابر این اگر قصد دارید عکس ببر هندوچین را مشاهده کنید باید به این منابع مراجعه کرد.

آیا این حیوان در حال انقراض است؟

آیا این حیوان در حال انقراض است؟

ببرهای هندوچین با مشکلات زیادی درگیر هستند و تمامی این مشکلات موجب شده تا این حیوان در خطر انقراض قرار گیرد. اولین مسئله این است که شکار بی رویه طعمه توسط این نوع پلنگ موجب شده تا آنها با کمبود غذا مواجه شوند. همچنین درون زایی و مجاورت زیستگاه آن ها با محل زندگی انسانها از دیگر مشکلات می باشد. چرا که بسیاری از ببر هندوچین در این منطقه برای ساخت داروهای چینی شکار و کشته می شوند. علاوه بر این تعدادی از این ببر ها به دلیل شکار غیرقانونی که با هدف استفاده از پوست آنها صورت می گیرد از بین رفته است طوری که در محدوده کامبوج به طور کامل منقرض شده اند و فقط تعدادی از گونه های آن در جنگل های ایالات موندولکیری شناسایی شده‌اند.

با مطرح شدن بحث انقراض پیشنهاد ما به شما مطالعه مقالات زیر است:

اندازه ببر هندوچین چقدر است؟

ببر های هندوچین جثه ای با اندازه متوسط دارند. آن ها معمولاً از ببرهای بنگال کوچکتر هستند و تقریباً هم اندازه ببر چین می باشند. ببر های نر معمولاً بزرگتر و قوی تر از گونه های ماده هستند و طول آن ها حدود دو تا دو و نیم متر بدون احتساب دم می باشد و حدود ۲۲۵ کیلوگرم وزن دارند. مادها کوچکتر و حداکثر ۲ متر طول دارند و وزن آن ها حداکثر ۱۵۰ کیلوگرم است.

غذای این حیوان چیست؟

ببر هندوچین همانند دیگر گربه سانان گوشتخوار می باشد و با شکار دیگر حیوانات جنگل از جمله گوزن و خوک وحشی غذای خود را تامین می کنند.

جمعیت این گونه چقدر است؟

متاسفانه این گونه ببر به دلایل گفته شده در حال انقراض می باشد و تعداد جمعیت آن ها روز به روز در حال کاهش می باشد. براساس آخرین برآوردهایی که صورت گرفته تعداد این گونه بر ۱۴۰۰ قلاده می رسد که اگر تدابیر و مراقبت های لازم زیست محیطی از این حیوان صورت نگیرد امکان دارد به زودی این جمعیت کاهش یابد.

سوالات متداول

سوالات متداول

ببر هندوچین در کدام محدوده زندگی می کند؟

تمامی گونه های این حیوان در محدوده کشورهای چین، میانمار، تایلند، کامبوج و ویتنام شناسایی شده‌اند.

اندازه ببر هندوچین چقدر است؟

ببرهای نر حدود دو و نیم متر طول وزن  و بره های ماده حدود دو متر طول و یک و نیم متر وزن دارند.

این حیوان از چه چیزی تغذیه می کند؟

ببر هندوچین گوشتخوار است و از حیواناتی مثل گوزن و خوک وحشی تغذیه می کند.

زیستگاه این جانور چه مناطقی است؟

این حیوان معمولاً در جنگل های کوهستانی و نواحی تپه ای زندگی می کند.

4.8/5 - (112 امتیاز)

Atefe akramiمشاهده نوشته ها

Avatar for atefe akrami

محقق حیوانات اهلی با بیش از 8 سال سابقه و بلاگر فعال در زمینه حیوانات.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *